Op de golfbaan is de horeca van bijzonder groot belang. Veel clubs hebben de horeca in eigen beheer andere hebben de horeca uitbesteed. Voor besturen is de horeca over het algemeen een zorg waardoor al snel voor uitbesteding wordt gekozen, waarbij men zich af kan vragen of dit altijd de beste oplossing voor de club is.
Horeca in eigen beheer kan veel voordelen opleveren. Je bent flexibelere, baas in eigen clubhuis, je bepaalt het juiste serviceniveau en het kan een flinke bijdrage leveren aan de financiële exploitatie.
Golf Interim maakt voor uw golfbaan een analyse van de huidige horeca-situatie en de mogelijkheden voor de toekomst, waarin “uitbesteden” of “in eigen beheer” tegen elkaar worden afgewogen.
Kiest u ervoor om de horeca in eigen beheer te exploiteren, kan Golf Interim dit proces van het begin tot het eind voor u begeleiden en eventueel blijvend de supervisie uitvoeren.
Heeft u de horeca momenteel al in eigen beheer maar vraagt het om verbetering, ook dan kan Golf Interim u van dienst zijn. Een financiële check of het verhogen van het gastvrijheid, kwaliteit en serviceniveau behoort allemaal tot de mogelijkheden.